Pilates in Sibiu

Pilates in Sibiu

Pilates este un antrenament extraordinar care pleaca de la premisa ca un corp sanatos inseamna o legatura permaneta cu mintea. Metoda Pilates poate face diferenta pentru sanatatea dumneavoastra fara a solicita organismul din greu. Este un antrenament reconfortant pentru minte si corp.

In exercitiile Pilates, se pune accent pe calitatea miscarilor si nu neaparat pe numarul repetitiilor. Respiratia corecta este esentiala si ajuta la executarea miscarilor cu maxima eficienta si forta. Nu in ultimul rand, invatand cum sa respirati corect, veti reusi sa eliminati stresul.

Acest curs este orientat catre nevoile fiecaruia si tine cont de multiple aspecte: postura, nivel de pregatire fizica, varsta, probleme de sanatate (de exemplu o afectiune ortopedica) si asteptari. Fiecare antrenament este o provocare, ofera de fiecare data altceva.

Joseph Pilates, creatorul metodei Pilates a declarat despre acest tip de antrenament ca “dupa 10 sedinte vei simti diferenta, dupa 20 de sedinte vei vedea diferenta, la capatul a 30 de sedinte vei avea un corp cu totul nou”.

Cui se adreseaza?

Pilates este practicat in special de fete/femei indiferent daca au mai facut sau nu sport. Nu exista limita de varsta.

IMPORTANT: Pilates poate fi practicat si de persoane cu unele probleme de sanatate (afectiuni ortopedice, afectiuni articulare, persoane supraponderale, etc.)

Beneficiile cursurilor de Pilates:

  • Pilates te ajuta sa ai un corp si o minte sanatoase pana la varste inaintate;
  • Te ajuta sa obtii un abdomen plat si tonifiat;
  • Dezvolta musculatura armonios;
  • Creste flexibilitatea muschilor si mobilitatea articulatiilor;
  • Imbunatateste circulatia sangelui;
  • Reducerea nivelul de stres;
  • Confera energie si vitalitate pentru intregul organism;
  • Riscul de acidentare in timpul antrenamentelor scade foarte mult;
  • Protejeaza coloana.

Va asteptam la cursuri de Pilates in Sibiu pentru o noua experienta.

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS.  Dupa inscriere vei putea sa iti rezervi GRATUIT prima ta clasa de Pilates la Alegria Studio. Rezervarea se face online, cu un singur click.

Inscriere Online

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.