Step Aerobic

Step Aerobic Sibiu

Step Aerobic Sibiu

Step-ul este una dintre cele mai intalnite forme de aerobic in salile de fitness din intreaga lume. Aceasta consta in folosirea unei platforme/step (cu inaltime reglabila) cu ajutorul careia se realizeaza diferite exercitii, pe ritmul muzicii si sub indrumarea unui instructor specializat.

Clasa de step aerobic reprezinta un mod eficient de a te mentine in forma, de a arde surplusul de calorii si ajuta la tonifierea musculaturii. Fiind un exercitiu de tip aerobic, imbunatateste sistemele cardiovascular si respirator si reduce incidenta bolilor de inima in randul practicantilor acestui tip de miscare.

Nu in ultimul rand, ca orice alta activitate sportiva, confera o stare de bine care persista pe parcursul multor ore.

Cui se adreseaza?

Step Aerobic-ul poate fi practicat atat de femei cat si de barbati, indiferent de varsta sau de experienta. Programul se adreseaza tuturor celor care doresc intr-un timp relativ scurt sa obtina un tonus ridicat, o greutate optima si relaxare psihica dupa o zi obositoare de munca.

Contraindicatii: Aceasta clasa nu este recomandata persoanelor supraponderale sau celor care sufera de afectiuni articulare sau cardiace. Acestor persoane le recomandam Pilates. Vezi informatii despre Pilates aici >>

Beneficii

Practicarea de step aerobic aduce numeroase beneficii asupra organismului:

  • tonifierea picioarelor, coapselor, feselor si a spatelui;
  • arde grasimile, diminueaza tesutul adipos, previne aparitia celulitei sau amelioreaza celulita deja existenta si modeleaza silueta;
  • imbunatateste sistemele cardiovascular si respirator si reduce incidenta bolilor de inima;
  • imbunatirea rezistentei fizice;
  • dezvoltarea flexibilitatii;
  • impactul pozitiv asupra sanatatii mintale, fiind recunoscut ca o modaliate distractiva de a scapa de stres;
  • dezvoltarea relatiilor sociale (datorita faptului ca orele de step aerobic sunt efectuate in grup).

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS. Dupa inscriere vei putea sa iti rezervi GRATUIT prima ta clasa la Alegria Studio. Rezervarea se face online, cu un singur click.

Inscriere Online

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.