Zumba Fitness

Zumba Fitness Sibiu

Zumba Fitness Sibiu – portia ta zilnica de distractie si miscare

ZUMBA® este cel mai indragit program dance-fitness din lume.  Este o combinatie de aerobic si dans care se desfasoara pe ritmuri latino. Spre deosebire de alte programe, ZUMBA® este mult mai distractiv si te ajuta sa rezisti pana vei reusi sa vezi rezultatele dorite.

Succesul acestui tip de antrenament se datoreaza popularitatii de care se bucura dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obtine practicand acest tip de miscare.

Distractiv, eficient si usor de urmat

  • Fiecare clasa de Zumba este o adevarata petrecere cu muzica de cea mai buna calitate.
  • ZUMBA® reprezinta un mix reusit de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa, hip hop si reggaeton) generand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant.
  • Miscarile si pasii sunt usor de urmat, oricine poate participa la o sedinta de ZUMBA® Fitness. Nu trebuie sa stii sa dansezi. O sa fii surprins/a cat de simplu si distractiv este acest program.

ATENTIE, creeaza dependenta!

Aceasta clasa poate crea dependenta. O sa vrei sa revii de fiecare data iar si iar. Te poti trezi dansand de una singura pe strada sau la birou, vei fi nevoita sa ii spui sefului ca trebuie sa pleci de la lucru pentru ca ai ZUMBA. O sa astepti cu nerabdare ziua de luni pentru a merge la clasa ta preferata.

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS. La inregistrare primesti automat O SEDINTA GRATUITA. Dupa ce completezi formularul de inregistrare te asteptam la Alegria Studio sa te bucuri de prima ta clasa Zumba Fitness.

Inscriere Online

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.

Beneficii

  • Te distrezi
  • Te ajuta sa slabesti – la o sedinta se ard intre 500-1000 calorii
  • Reducerea stresului si imbunatatirea activitatatii creierului
  • Eficientizarea functionarii inimii si plamanilor
  • Reducerea tensiunii, batatilor inimii in repaus si a riscului de infarct si atac de cord