10 ani de Zumba in Sibiu

Salutare,

Informatii pentru participantii la Alegria Camp 10 ani, 9-11 octombrie 2020.

1. CE SA VA PREGATITI

 • Pentru participarea la clase: mai multe tricouri de schimb, incaltaminte de schimb curata, bluza trening/hanorac, sticla de apa, prosop, zambetul pe buze πŸ™‚
 • Pentru drumetie: incaltaminte drumetie tip gheata, bluza trening/hanorac, sticla de apa, rucsac, gustare (aveti voie dulciuri πŸ™‚ ). Drumetia va fi usoara dar este bine sa fim pregatiti corespunzator.
 • Pentru orice eventualitate sa aveti haine mai groase pentru seara. O sa facem tot ce putem pentru a pastra distantarea si este posibil sa avem unele activitati afara chiar si seara.
 • Pentru petreceri nu este tinuta tematica, cel mai important este sa ne simtim bine impreuna si in acelasi timp sa fim in siguranta.

2. ORAR

Vineri

14:00                Welcome + check in
17:00                Zumba Fitness
18:00                Zumba Step
20:00               Cina + Party

Sambata

8:00-10:00       Mic Dejun
10:00                 Pilates
11:00                  Zumba Step
12:00                 Step Aerobic

11:00-13:00     Concursuri / activitati recreative*

13:30-15:00     Pranz

17:00                 Zumba Fitness
18:00                Step Aerobic
20:00                Cina + Party

Duminica

8:00-10:00      Mic Dejun
10:00-10:50    Pilates
11:00                 Drumetie

Vom face tot ce putem pentru a respecta normele de distantare si de aceea este posibil ca programul sa sufere unele modificari la fata locului.

3. SIGURANTA IN CONTEXTUL ACTUAL

 • Noi vom lua toate masurile necesare pentru a desfasura activitatile in siguranta, conform normelor in viguare. Din fericire locatia dispune de multe facilitati si spatii astfel incat sa ne permita acest lucru.
 • Pe de alta parte, avem rugamintea ca fiecare dintre noi sa ne comportam responsabil si sa respectam normele. In spatiile interioare (receptie, scari, holuri) trebuie purtata masca. Trebuie sa ne spalam/dezinfectam mainile de cate ori este nevoie (inainte/dupa masa, inainte/dupa activitati, etc.
 • Am realizat programul astfel incat sa avem si timp de relaxare, socializare. Avem rugamintea ca in aceste perioade sa nu ne adunam toti gramada. Putem sa povestim in grupuri mai mici si sa pastram distantarea.

4. ALTE INFORMATII UTILE

 • La pensiune este un lac pe care se poate pescui. Cu pestele prins sunt 2 variante: 1. Se elibereaza in apa imediat ce l-ai prins. 2. Se poate lua acasa (contra cost) sau se poate servi la restaurant. Daca sunt doritori, putem organiza un concurs de pescuit. La pensiune sunt vreo 2 undite. Cine are sa-si aduca undite si momeala πŸ˜‰πŸŸ
 • Noi o sa aducem saltele de pilates de la sala. Totusi, cine are poate sa vina si cu salteaua proprie de acasa.
 • Steper-e o sa aducem noi πŸ™‚
 • La piscina accesu este permis cu rezervare prealabila. Rezervarea o veti face la receptia pensiunii.