Barre Fitness

Barre Fitness Sibiu

Barre Fitness Sibiu

Este un program de fitness inspirat din balet. Barre Fitness Sibiu armonizeaza antrenamentele de Pilates, elemente de Kinetoterapie si miscările de baza din Balet, pentru un corp armonios si tonifiat. Este foarte intens, vei tremura la propriu sub pulsatiile antrenamentului.

Antrenamentele de Barré se desfasoara la bara de balet sau utilizand spatarul unui scaun. La acest antrenament se pot introduce si unele accesorii cum ar fi mingii, benzi elastice, inele fitness pentru tonifiere, greutăţi pentru glezne, gantere, etc.

Barre-ul este este o adevarata moda in SUA unde a devenit unul dintre cele mai populare programe. Asta pentru ca a dat rezultate foarte bune, ajuta la obtinerea unui corp tonifiat si bine definit. Printre beneficii amintim: ridicarea muschilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului si sculptarea bratelor.

Cine poate sa participe?

Frumusetea acestor clase consta in faptul ca fiecare cursant poate executa miscarile in functie de capacitatea individuala astfel incat acest program este potrivit pentru oricine. Acest program este unul foarte intens dar in acelasi timp este delicat cu incheieturile, articulatiile si coloana vertebrala.

Cum functioneaza ?

Acest program antreneaza intregul corp si este axat pe alungirea si intarirea musculaturii. Are o intensitate ridicata dar in acelasi timp un impact scazut asupra articulaţiilor. Te ajuta sa devii mai puternica, iti remodeleaza elegant intregul corp si iti creste rezistenţa cardiaca. Deasemenea imbunatateste postura si te ajuta sa pierzi in greutate si centimetri.

Exercitiile sunt plasate intr-o anumita ordine, alternand intre partea frontala si cea dorsala a corpului, astfel incat se alungeste o parte, iar musculatura opusa se intareste, imbunatatind postura si aliniamentul. Odata cu incalzirea musculaturii, se creste intensitatea pentru a maximiza si optimiza arderea grasimii, urmata de exercitii la saltea de reducere a ritmului cardiac, cu focus pe intarirea zonei lombare.

Din exterior, pare foarte similar cu baletul, dar nu este nici pe departe.

Beneficii si avantaje

  • Antrenament intens dar delicat cu incheieturile, articulatiile si coloana vertebrala;
  • Un antrenament complet, in care vei lucra toate grupele de muschi;
  • Antreneaza musculatura prin pulsatii continue si este axat pe alungirea si intarirea musculaturii;
  • Nu este necesara experienta, oricine poate practica acest program;
  • Potrivit pentru orice varsta.

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS. Dupa inscriere vei putea sa iti rezervi GRATUIT prima ta clasa de Bare la Alegria Studio. Rezervarea se face online, din conlul tau Alegria.

Inscriere Online

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.