Zumba Step

Zumba Step Sibiu

Zumba Step in Sibiu

ZUMBA Step este un program nou pe care nu trebuie sa il ratezi, o combinatie excelenta de step, fitness si dans. Uita tot ce stiai pana acum despre step si pregateste-te pentru o noua experienta marca ZUMBA.

Noul program Zumba Step intareste si tonifiaza partea de jos a corpului (abdomen, coapse, fesieri si picioare). Te Acest program surprinde printr-un amestec de dans, pasi de step si miscari de fitness combinate perfect pe ritmuri hipnotizante ce te vor face sa sfidezi gravitatia. Vei fi uimit/a de simplitatea acestui program, frumusetea miscarilor de dans si atmosfera incendiara la clasele de Zumba Step.

Este pur și simplu un mod fabulos de a dansa si de a te mentine în formă!

Care este diferenta intre Zumba Fitness si Zumba Step?

La o clasa de Zumba Step se foloseste stepper-ul pentru a creste intensitatea. Rezultatul este astfel o clasa la fel de distractiva si simplu de urmat dar mult mai eficienta in special pentru partea de jos a corpului.

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS. Vei primi automat O SEDINTA GRATUITA si vei putea sa iti rezervi gratuit prima ta clasa de Zumba Step in Sibiu la Alegria Studio. Rezervarea se face online, dupa ce te inregistrezi.

Inscriere Online

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.

Despre Zumba Step

Alberto Perlman, CEO si co-fondator Zumba, spune:

„Am vazut stepere pline de praf, stivuite in colturile salilor de sport peste tot in lume si suntem gata sa le folosim asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum. Cu Zumba® Step, am revolutionat un program clasic, care intr-adevar a ajutat la modelarea industriei de fitness. Aplicand formula noastra Zumba, am facut programul foarte usor de urmat, distractiv si eficient. Este intr-adevar un program de fitness pe care il faci din placere”.

Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Active spune:

„Zumba s-a bucurat de un succes imens in intreaga lume si in cluburile noastre. Sunt incantat ca Virgin Active a luat parte la acest fenomen si ne mandrim ca putem aduce membrilor nostri aceesta noua clasa (n.r. ZUMBA® Step). Aceasta este prima data cand ne-am lansat o clasa la o scara globala. Eu sunt sigur ca membrii nostri se vor bucura – treapta cu treapta – de aceasta noua provocare „