Despre noi

DESPRE ALEGRIA 

Aventura noastra a inceput in anul 2010 cand am deschis primul curs de Zumba Fitness in Sibiu. A fost de altfel si primul curs de Zumba din Romania. Din pasiunea noastra pentru sport si dans, in anul 2013 am facut urmatorul pas si astfel a luat nastere „Asociatia Sportiva Alegria Sibiu”.

De ce Alegria

Pentru ca “alegria” inseamna “bucurie” iar pentru noi sportul in general si dansul in special reprezinta o mare bucurie.

Cui ne adresam?

Pentru ca sanatatea si distractia nu au varsta, ne adresam tuturor categoriilor de varsta. Noi promovam sportul si dansul ca mod de petrecere a timpului liber, socializare, relaxare, mentinere in forma, etc.

De aceea ne adresam tuturor celor care doresc sa faca o schimbare in viata lor indifferent daca au mai dansat, daca au mai facut sport sau nu. Pentru toate exista un inceput iar noi va putem insoti in aceasta frumoasa calatorie catre un nou stil de viata.

Un nou stil de viata

Va propunem mai mult decat o ora de sport sau un curs de dans. Va propunem un nou mod de a socializa, de a va face prieteni, de a va relaxa si a petrece timpul liber. Va propunem un nou stil de viata, activ si sanatos.

Pe langa clasele obisnuite organizam si numeroase evenimente, iesiri, petreceri, activitati la care membri nostri participa cu mare entuziasm.

Alegria Sibiu este de fapt o mare familie unde se leaga prietenii, se traiesc noi experiente, invatam unii de la altii, dansam si ne distram impreuna, iar Alegria Studio este casa acestei mari familii 🙂 Te asteptam sa intrii si tu in aceasta minunata familie.

Profesionalism

La clasele noastre sunt foarte importante urmatoarele trei aspecte: atmosfera, eficienta si usurinta cu care cursantii nostri urmeaza si asimileaza informatiile.  Chiar daca distractia are un rol important, fiecare clasa trebuie sa fie eficienta iar cursantii trebuie sa poata urma cu usurinta miscarile.

De aceea clasele noastre sunt atent structurate iar noi si instructorii nostri facem tot ce putem pentru a oferi servicii de inalta calitate.

Consideram ca profesionalismul instructorilor este foarte important la o clasa dance-aerobic si de aceea acordam o mare atentie asupra pregatirii noastre continue.

Despre profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le oferim nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, va invitam sa participati la clasele noastre si sa trageti singuri concluziile.

GARANTIA ALEGRIA

Vino sa incerci serviciile noastre si vei beneficia de GARANTIA ALEGRIA. Daca esti nemultumit(a), in primele 30 zile poti oricand sa renunti si primesti toti banii inapoi. Fara intrebari, fara suparare.

Suntem primul studio din Romania care ofera o astfel de garantie. Probabil ca si singurul.

De ce facem asta? Din 2 motive foarte simple:

  1. Pentru ca avem incredere in serviciile noastre.
  2. Pentru ca tot ce vrem este ca tu sa fii multumit(a). Scopul nostru nu este sa iti oferim anumite servicii, scopul nostru este ca tu sa fi super incantat(a) de aceste servicii.

Facilitati

  • Unul din cele mai mari spatii de activitati sportive din Sibiu. Studioul are o inaltime de 4m, oferind astfel confortul unui spatiu aerisit si primitor.
  • Vestiare moderne, dotate cu oglinzi si uscatoare de par profesionale, dulapuri cu incuietori inteligente-cifru, dusuri si chiuveta.
  • Studioul este dotat cu podium mare pentru instructori. Instructorul poate fi vazut si urmarit din orice zona, chiar si atunci cand sala este plina.
  • Spatiu de joaca pentru copii. Poti sa vii impreuna cu copilul, tu faci sport iar copilul se joaca.
  • Sonorizare profesionala

De ce sa alegi Alegria?

Suntem o echipa de profesionisti, 100% dedicati si implicati. Punem pasiune in tot ceea ce facem pentru a oferi cursantilor nostri mai mult decat o simpla clasa de sport.

Pasiune 100%
Implicare 100%
Profesionalism 100%
Bucurie 100%

CE SPUN CURSANTII NOSTRI

INSTRUCTORI